Nicaragua – Finca Aurora

2 190 Ft18 190 Ft

EREDET Nicaragua
RÉGIÓ Finca Aurora, Matalgalpa
FARMER Dr. Enrique Ferrufino
FELDOLGOZÁS Száraz
ÍZJEGYEK Eper, maracuja, csemegeszőlő
PROFIL Espresso & filter

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

 

Dr. Enrique Ferrufino, aki szakmáját tekintve sebész, 1956-ban született és egy kávéfarmon nőtt fel a Matagalpa-hegységben. Feleségével együtt 1992-ben úgy döntöttek hogy kávéüzletbe kezdenek, a Finca Aurora farmot pedig 2004-ben vásárolták meg. Három gyermekükben már egészen kicsi koruktól kezdve felébredt a kávé iránti szeretetet. Amióta megvásárolták a Finca Aurorát, az egész család együtt dolgozik a kávék előállításán.

A vállalkozás egyik alapértéke, hogy a kávén keresztül inspirálja az embereket. A család sokat fektet abba, hogy a munkásoknak tisztességes béreket, biztonságos életkörülményeket, egészségügyi szolgáltatásokat, étkezést és oktatást biztosítsanak. Emellett a környék kisebb termelőivel is együttműködnek, hogy segítsenek nekik javítani a gazdálkodási gyakorlataikon.

A Ferrufino család számára a természet megőrzése elsődleges fontosságú. Kizárólag megújuló energiát használnak, és szorgalmasan dolgoznak a vízkészletek és a természetes élőhelyek megőrzésén. A farmon számos őshonos fa található, amelyek megannyi madár- és vadon élő állatfajnak adnak otthont. Ezek a fák árnyékot is adnak az ültetvénynek, és szerves anyaggal trágyázzák a talajt, ami megvédi a földet az eróziótól, az aszálytól és az árvizektől.

Olcsó És Gyors Szállítás

A gyors és zökkenőmentes kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja.

Biztonságos Fizetés

Áruházunkban a kényelmes és biztonságos online fizetést a SimplePay biztosítja.