Honduras – Wilfredo E. Molina
2 190 Ft – 18 190 Ft
EREDET Honduras
RÉGIÓ Potrerillos, Corquín, Copán
FARMER Wilfredo Estevez Molina
FELDOLGOZÁS Anaerob Száraz
ÍZJEGYEK Narancs, eper, csokilikőr
PROFIL Espresso
Leírás
A Don Joaquin farmot Wilfredo Estevez Molina az édesapja után nevezte el, aki a leginkább inspirálta őt a specialty kávék előállítására.
Eleinte a 0,66 hektárnyi farmon csak gyümölcsfák voltak, majd Wilfredo úgy döntött, hogy további földterületeket ad hozzá és kávétermesztésbe fog.
Ez a terület híres a jó kávétermelésről, a farmon Red Catuai, Lempira és Parainema fajtákat termeszt.
A kávécserjék mellett dísz- és gyümölcsfákat is tart.
A microlotok teljes feldolgozása az Aruco malomban történik, így a folyamat központosított és jobban ellenőrizhető, ezzel csökkentve a termelőt terhelő kockázatot.
A malom 800 méter tengerszint feletti magasságban található, ahol az éghajlat szárazabb és stabilabb, mint a farmokon.
Az ide szállított kávékat felmérik (Brix-értéket vesznek), majd eldöntik, hogy milyen eljárást alkalmazzanak az adott tételnél.
Ezt a tételt 48 órán át macerálták, majd emelt ágyakon szárították.
Olcsó És Gyors Szállítás
A gyors és zökkenőmentes kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja.
Biztonságos Fizetés
Áruházunkban a kényelmes és biztonságos online fizetést a SimplePay biztosítja.