Honduras – Wilfredo E. Molina

2 190 Ft18 190 Ft

EREDET Honduras
RÉGIÓ Potrerillos, Corquín, Copán
FARMER Wilfredo Estevez Molina
FELDOLGOZÁS Anaerob Száraz
ÍZJEGYEK Narancs, eper, csokilikőr
PROFIL Espresso

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

 

A Don Joaquin farmot Wilfredo Estevez Molina az édesapja után nevezte el, aki a leginkább inspirálta őt a specialty kávék előállítására.

Eleinte a 0,66 hektárnyi farmon csak gyümölcsfák voltak, majd Wilfredo úgy döntött, hogy további földterületeket ad hozzá és kávétermesztésbe fog.

Ez a terület híres a jó kávétermelésről, a farmon Red Catuai, Lempira és Parainema fajtákat termeszt.

A kávécserjék mellett dísz- és gyümölcsfákat is tart.

A microlotok teljes feldolgozása az Aruco malomban történik, így a folyamat központosított és jobban ellenőrizhető, ezzel csökkentve a termelőt terhelő kockázatot.

A malom 800 méter tengerszint feletti magasságban található, ahol az éghajlat szárazabb és stabilabb, mint a farmokon.

Az ide szállított kávékat felmérik (Brix-értéket vesznek), majd eldöntik, hogy milyen eljárást alkalmazzanak az adott tételnél.

Ezt a tételt 48 órán át macerálták, majd emelt ágyakon szárították.

Olcsó És Gyors Szállítás

A gyors és zökkenőmentes kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja.

Biztonságos Fizetés

Áruházunkban a kényelmes és biztonságos online fizetést a SimplePay biztosítja.