Etiópia – Takele Mammo

1 890 Ft16 490 Ft

EREDET Etiópia
RÉGIÓ Konga, Yirgacheffe
FARMER Takele Mammo washing station
FELDOLGOZÁS Mosott
ÍZJEGYEK Citrusok, fekete tea, vanília
PROFIL Espresso

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

 

Konga:

Konga a magas fekvéséből adódóan kiváló minőségéről ismert. A helyi termelők által termesztett kávé organikus, viszont az ellenőrzés magas költsége miatt nem rendelkeznek tanúsítvánnyal.

Az itt szüretelt kávécseresznyét árnyékban szárítják. Ez az úgynevezett lassú szárítás 15-20 napig tart.

A térségben a kávé mellett hamis banán (ensete) termesztéssel is foglalkoznak, amiből a kocho nevű étel készül és amelyet a helyi közösségnek adnak el.

A mosóállomás:

A mosóállomás a Takele Mammo tulajdonában van, amit mintegy 600 helyi kistermelő lát el.

Az alkalmazottak száma szüretkor 100-120 fő, az állandó alkalmazottak száma pedig az év folyamán 15-20 fő között mozog.

Olcsó És Gyors Szállítás

A gyors és zökkenőmentes kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja.

Biztonságos Fizetés

Áruházunkban a kényelmes és biztonságos online fizetést a SimplePay biztosítja.