Burundi-Yandaro

1890 Ft – 3590 Ft – 16490 Ft

EREDET Burundi
RÉGIÓ Kayanza, Yandaro
FARMER Greenco Coffee
FELDOLGOZÁS Mosott
ÍZJEGYEK Meggy, koktélparadicsom, csipkebogyó, vajas
PROFIL Espresso & filter

Cikkszám: N/A Kategória:

Profil:

Espresso

Filter

Leírás

 

Yandaro állomás a ruandai határ közelében, Kayanza tartományban található. A két országnak különleges termesztési feltételei vannak a Ruanda déli részét Burundi északi részével összekötő területen. Ez a régió számos népszerű kávét termel mind Ruandában, mind Burundiban.

A mosóállomás a völgyben található, ahol a névadó Yandaro folyó folyik. Az állomás körüli termesztési terület előnye, hogy közel van a Kibira esőerdőhöz. Az esőerdő segít fenntartani a talajvízkészleteket és a talaj megfelelő tápanyagszintjét a környező régió számára. Az esőerdő és a nagy folyó közelében elhelyezkedő Yandaro állomás stratégiai szempontból nagyon kedvező helyen van egy nagy potenciállal rendelkező kávétermelő régióban.
Az állomás több mint 3190 helyi kávétermelőt szolgál ki az állomás körüli 22 dombon. A terület átlagos tengerszint feletti magassága 1800 méter. Yandaro több mint 1200 tonna kávét dolgoz fel a szüreti szezonban. A régió éghajlata enyhe, az átlaghőmérséklet a tengerszint feletti magasságtól függően 18 és 25 Celsius-fok között mozog.

A mosóállomás számos, a gazdákat érintő és támogató projektben vesz részt, beleértve egy állattenyésztési projektet és egy sor Farmer Hub projektet, amelyek középpontjában a szövetkezetek megerősítése és a hozamok javítása áll.

Olcsó És Gyors Szállítás

A gyors és zökkenőmentes kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja.

Biztonságos Fizetés

Áruházunkban a kényelmes és biztonságos online fizetést a SimplePay biztosítja.